داوود سماواتي يار ادامه داد: اين نشست در راستاي گفتمانهاي هنرهاي سنتي، صنايعدستي و رسانه برگزار ميشود که البته به عنوان يک گفتمان مستقل به حساب نميآيد.
وي افزود: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در تعامل تازه با صدا و سيماي کشور قصد دارد از تمامي ظرفيتهاي اين بخش به نفع صنايعدستي بهره برداري کند.
مشاور رسانهاي اين معاونت تصريح کرد: موضوع کارکردهاي رسانه ملي در بخش توسعه و ترويج تنها مباحث آموزشي و ترويجي صنايعدستي را دنبال نميکند.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه در گام اول معرفي بيش از 250 رشته فعال و شاخص صنايعدستي کشورمان مد نظر قرار دارد، اظهار داشت: معرفي اين رشتهها در قالب صدا و سيماي کشور زمينه ساز جلوگيري از فراموشيشان خواهد شد.
سماواتي يار در ادامه گفت: با توجه به فعاليت صدا و سيماي کشورمان در دوحوزه داخلي و خارجي هر گونه فعاليت مشترکي آشنايي بيشتر کشورهاي خارجي با صنايعدستي و هنرهاي سنتي را نيز شامل ميشود.
وي اضافه کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور اهداف توليدي، بازرگاني و صادراتي صنايعدستي را نيز در اين همکاريهاي مورد توجه قرار داده است.
مشاور رسانهاي معاونت صنايعدستي کشور با بيان اينکه زمينه سازي براي ايجاد بازار فروش مناسبتر براي اقلام و توليدات صنايعدستي نيز براي ما اهميت دارد، گفت: يکي از مشکلات صنايعدستي نبود بازار فروش مناسب است که اميدواريم با همت رسانه ملي گامي موثر در راستاي آن برداريم.
داوود سماواتي يار ياد آور شد: در تعامل با سازمان صدا و سيماي کشور روشهاي راهيابي بيش از پيش صنايعدستي را در ديگر کشورها دنبال خواهيم کرد.
111/
انتهای پیام/